Φινάλε με ισοπαλία Άγιος Δημήτριος- Φαιστός 2-2 στον Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 της ΕΠΣΗ για τα play-off στο δεύτερο όμιλο στο παιγνίδι που έγινε στον Κρουσώνα Άγιος Δημήτριος και Φαιστός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρις σε τέρματα του Λουλεμέα με πέναλτι στο 18' και σουτ του Μιχελακάκη μέσα από την περιοχή στο 36΄.

Στο δεύτερο μέρος η Φαιστός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο πρώτο τέταρτο με σκόρερ τον Πολυχρονάκη από πάσα του Φραγκιαδάκη και με σουτ του Παπαδάκη.

Παρά τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών το σκορ δεν άλλαξε και η χρονιά έκλεισε με ισόπαλο αποτέλεσμα που κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο για τους δύο αντιπάλους.

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Κορνάρος, Σαλούστρος, Μπεζάνι, Μιχελουδάκης, Μιχαηλίδης, Κούπε, Λουλεμέα, Μιχελακάκης, Πεδιώτης(60 Χαριστάκης), Γκαγκάκης, (60 Λεμονάκης)

Φαιστός: Γρηγοράκης, Ρουκουνάκης, Παπαδάκης Σ, Κιουμουρτζάκης Ν (35' Νικηφοράκης), Καρταλιανάκης , Παπαδάκης Α, Πολυχρονάκης Γ, Φρακιαδάκης Μ (65' Άλλα) , Ντισπυράκης (65' Κιόσα) , Γρηγοράκης Γ (90 Παπαδάκη Γ') , Νικολιδάκης Α (46' Παπαδάκης Γ')

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ