Θεσσαλονίκη: Σύλληψη καταζητούμενου από τις γερμανικές Αρχές βρέθηκαν και ναρκωτικά στο σπίτι του

Petite Perle 300×250

Στη σύλληψη 30χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα έφθασαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών μέσω του Εθνικού Γραφείου Sirene, εντοπίστηκε και συνελήφθη στον διεθνή κρατικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», καθώς τον αναζητούν οι γερμανικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 30χρονος, στο πλαίσιο δραστηριοποίησης εγκληματικής οργάνωσης, υποκινώντας δύο άλλα μέλη της, κατέβαλε σε αυτά χρηματικό ποσό, με το οποίο αυτοί αγόρασαν και μετέφεραν 4,5 κιλά μαριχουάνας, ένα κιλό χαπιών ecstasy, 150 γραμμάρια κοκαΐνης και 900 γραμμάρια αμφεταμίνης σε γερμανικό έδαφος όπου και κατελήφθησαν από τις τοπικές τελωνειακές Αρχές.

Σε έρευνες που ακολούθησαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε δύο κατοικίες του 30χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε μία εξ αυτών, όπου διέμενε με την 26χρονη αλλοδαπή σύντροφό του που ήταν παρούσα κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες 17 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν 955,6 γρ. κοκαΐνης, ένα κιλό και 283 γρ. ακατέργαστης κάνναβης κι ένα κιλό και 169 γρ. άγνωστης κρυσταλλικής ουσίας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας, συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος τροφίμων, ταξιδιωτικός σάκος, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και 41.700 ευρώ από την εμπορία ναρκωτικών.

Και η η 26χρονη συνελήφθη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ