Σπάτα: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση από τον 69χρονο γείτονα της

Petite Perle 300×250

Μία απίστευτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στα Σπάτα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα γυναίκα κατήγγειλε ότι ο γείτονας της, την ώρα που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, όρμησε πάνω της, άρχισε να την φιλά, να τη θωπεύει, να αυνανίζεται και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα για να τη βιάσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του 69χρονου άνδρα που της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 49χρονης γυναίκας στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων – Αρτέμιδας, όλα έγιναν στις 17 Μαΐου.

Το θύμα βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της στα Σπάτα, όταν ξαφνικά αισθάνεται ένα χέρι να την αρπάζει από πίσω. Γυρίζοντας, βλέπει τον 69χρονο γείτονά της, ο οποίος όπως αναφέρει ότι την έσφιξε στην αγκαλιά του και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα.

Παράλληλα της θώπευε το στήθος λέγοντας «Θα σου σκίσω τα ρούχα», περιγράφοντας ο, τι ακριβώς ήθελε να της κάνει, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, την ίδια ώρα που είχε βάλει το ένα του χέρι μέσα στο παντελόνι και αυνανιζόταν.

Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, προσπαθούσε να ξεφύγει από τα νύχια του και τα κατάφερε, ενώ χθες μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδας οπού κατήγγειλε το συμβάν, κατέθεσε μήνυση εναντίον του 69χρονου, λέγοντας μάλιστα πώς όσα της έκανε, έγιναν μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ