Ανακοίνωση φορέων για τους δασικούς χάρτες

Petite Perle 300×250

Στη συνάντηση των Φορέων που έγινε την Κυριακή, στις 22-05-2022 στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και στην οποία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου και Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ κ Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος της ΠΕΔ κ Κουκιαδάκης, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας κ Δρόσος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κ Γιακουμάκης, ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών ακινήτων εκτός σχεδίου κ Κρεβατσούλης, μετά από πρόσκληση της Παγκρήτιας Συντονιστικής και μετά από σοβαρή ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στο θέμα των Δασικών Χαρτών, συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι απαιτείται:

1. Να δοθεί περαιτέρω μεγάλη παράταση για τη συνέχιση  υποβολής Αντιρρήσεων κατά του Δασικού Χάρτη.
  2. Να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να υποβάλλουν Αντιρρήσεις, ανεξαρτήτως τρόπου κτήσης της ιδιοκτησίας τους.
  3. Να αποσυρθεί άμεσα το δικαίωμα κυριότητας που υπέβαλε το Ελληνικό Δημόσιο στις Δασικού Χαρακτήρα εκτάσεις, διαφορετικά να καταθέσει τους τίτλους ιδιοκτησίας του.
  4. Να μειωθεί δραστικά κάθε είδους κόστος για τις Αντιρρήσεις λόγω της μεγάλης οικονομικής ανέχειας που πλήττει την κοινωνία.

<ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ>

Δηλώνουμε όλοι που συμμετέχουμε αποφασισμένοι και έτοιμοι για νέες κινητοποιήσεις , αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις που  δόθηκαν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ