Ελλάς Ποντίων – ΑΟΤ 3-1: Ήττα με μικρό κόστος για την ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη

Petite Perle 300×250

Είχε δύσκολο έργο στον Κορυδαλλό η ομάδα του Τυμπακίου αλλά είναι ζωντανή για άνοδο στην Γ' Εθνική.

Την πρώτη του ήττα στα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων για την διεκδίκηση ενός από τα τρία εισιτήρια ανόδου στην Γ' Εθνική γνώρισε σήμερα ο ΑΟ Τυμπακίου, με 3-1 από την ανώτερη Ελλάς Ποντίων στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Το έργο του ΑΟΤ ήταν δύσκολο απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, όπως ήταν η πρωταθλήτρια Πειραιά, ενώ η ομάδα της Μεσαράς δεν μπόρεσε να φτάσει στα δικά της υψηλά στάνταρ απόδοσης και να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Ο ΑΟΤ έχασε αλλά ουσιαστικά δεν χάθηκε καθώς μπορεί στα δύο παιχνίδια που απομένουν και είναι και τα δύο στην Κρήτη, με Αστέρα Περάματος (εκτός) και Αγία Παρασκευτή (εντός έδρας) να πάρει τους βαθμούς που θέλει και να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Γ' Εθνική.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, εντύπωση προκαλεί η βαριά ήττα του Απόλλωνα Αγ.Ιωάννη με 6-0 από την Αγία Παρασκευή, αποτέλεσμα που αφήνει πίσω στη μάχη της ανόδου τους Χανιώτες ενώ διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του ο Βύζας Μεγάρων επικρατώντας με 2-0 της Νίκης Σητείας.

Ελλάς Ποντίων: Λευκόπουλος., Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος(90′ Δαούτης), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης(90′ Ταγής), Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Δουλγεράκης(77′ Παραθύρας), Βρετός, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Γερακιός(48′ Καρταλιανάκης), Φραγκουλάκης, Τριάντης(77′ Χαλκιαδάκης), Μεταξάκης(77′ Παπανδρέου), Παπαδάκης(58′ Τσακάνι), Ζαφείρης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ