Νοσηλεύτρια Τζωρτζίνας: «Το παιδί καταλάβαινε τι γινόταν φαινόταν να βίωσε πολύ άσχημες καταστάσεις»

Petite Perle 300×250

Η νοσηλεύτρια μίλησε για την προσπάθεια που έκανε το παιδί για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά και για τη συμπεριφορά της μητέρας της.

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το μαρτύριο που βίωσε η 9χρονη Τζωρτζίνα στο πλευρό της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε μια από τις νοσηλεύτριες της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου.

Η νοσηλεύτρια, που βρέθηκε δίπλα στην 9χρονη για τέσσερις μήνες, μετά την πρώτη ανακοπή, υποστήριξε ότι το πρώτο παιδί τους ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου καταλάβαινε μετά από κάποιο διάστημα τα αστεία και χαμογελούσε.

«Οι μήνες ήταν αρκετοί για να δούμε έτσι κάποιες συμπεριφορές και να ζήσουμε και το παιδί και την εξέλιξή του γιατί τελικά η Τζωρτζίνα καταλάβαινε, αυτό μπορώ να το πω με μεγάλη σιγουριά. Σίγουρα αντιλαμβανόταν… αντιλαμβανόταν όλα τα αστεία» σημείωσε.

«Στεναχωριόμαστε για την εξέλιξη αυτή, γιατί πραγματικά παλέψαμε πολύ και το ίδιο το παιδί πάλεψε. Ήτανε μεγάλες προσπάθειες για να καταφέρει και…» τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή T-Live.

«Ανέβαινε, κατέβαινε το περιστατικό, σίγουρα έχει κατά τη γνώμη μου, έχει βιώσει πολύ άσχημες καταστάσεις, δηλαδή ένα παιδί που αντιλαμβάνεται, δεν μπορεί να μιλήσει» πρόσθεσε για τα όσα βίωσε το παιδί στο πλευρό της μητέρας του, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε δει κανένας νοσηλευτής και κανένας γιατρός τα επεισόδια της Τζωρτζίνας.

Παράλληλα, μιλώντας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου σημείωσε ότι δεν είδε κάποια διαφορά στη συμπεριφορά της. «Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια συμπεριφορά όταν η μητέρα ήταν εδώ, δηλαδή να πω ότι στεναχωριότανε, έκλαιγε και τα λοιπά και τα λοιπά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο, αν ρωτάτε κάτι, κάτι ανάλογο» υποστήριξε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ