Τέξας: 11χρονη σώθηκε από θαύμα όταν πασάλειψε όλο της το σώμα με το αίμα φίλης της για να φαίνεται νεκρή

Petite Perle 300×250

Συγκλονίζει η ιστορία επιβίωσης που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το μακελειό  στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Uvalde του Τέξας.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 11χρονης Miah Cerrillo, η μικρή κατάφερε να βγει ζωντανή, καθώς πασάλειψε το σώμα της με αίμα από φίλη της ώστε να φαίνεται νεκρή. Μάλιστα, πριν από αυτό φρόντισε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο της νεκρής δασκάλας της και να καλέσει για βοήθεια ενώ η επίθεση ήταν σε εξέλιξη.

Η Miah Cerrillo μίλησε αποκλειστικά στο CNN για τη φρικτές στιγμές εκείνης της ημέρας μέσα στην τάξη όπου ο 18χρονος Ράμος σκότωσε 19 συμμαθητές της και δύο δασκάλους της.

«Βλέπαμε ταινία»

Η 11χρονη περιγράφει στο CNN, ότι αυτή και οι συμμαθητές της παρακολουθούσαν μία ταινία μέσα στην τάξη μαζί με τις δύο δασκάλες, Eva Mireles και η Irma Garcia.

Τα παιδιά είχαν τελειώσει τα μαθήματά τους όταν οι δάσκαλοι έμαθαν ότι υπήρχε ένας ένοπλος στο κτίριο. Η μία δασκάλα πήγε να κλειδώσει την πόρτα, αλλά όπως περιγράφει η Miah ο ένοπλος ήταν ήδη εκεί και άρχισε να πυροβολεί. Περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα – η δασκάλα της επέστρεψε στην τάξη και ο ένοπλος ακολούθησε. Μάλιστα, όπως διηγήθηκε η ίδια, κάποια στιγμή κοίταξε την μια δασκάλα, της είπε «Καληνύχτα» και στη συνέχεια την πυροβόλησε.

Άνοιξε πυρ, πυροβολώντας την άλλη δασκάλα και πολλούς από τους φίλους της 11χρονης Miah. Το παιδί περιγράφει ότι οι σφαίρες έπεφταν δίπλα της και θραύσματα χτύπησαν τους ώμους και το κεφάλι της. Το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, άρχισε να αντιλαμβάνεται τι ακριβώς είχε συμβεί και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή: CNN, ertnws.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ