Champions League – Τσιτσιπάς: Υποστηρίζει Λίβερπουλ στον τελικό

Petite Perle 300×250

Την Λίβερπουλ θα υποστηρίξει στον τελικό του Champions League ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ίσως δει τον αγώνα στο δωμάτιο του από την τηλεόραση 

Μπορεί το μυαλό του να είναι στο Roland Garros, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και όλο το Παρίσι, ζουν σε ρυθμούς τελικού Champions League. Αναπόφευκτα ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου και για τον τελικό μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ για το ποια ομάδα υποστηρίζει.

«Υποστηρίζω Λίβερπουλ, ίσως το δω την τηλεόραση στο δωμάτιο μου στον υπολογιστή μου» απάντησε, καθώς θα πρέπει την ώρα του τελικού να βλέπει και το παιχνίδι των Γκαστόν και Ρουν που είναι οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοί του μεθαύριο.

Σε ερώτηση του Gazzetta και του ανταποκριτή μας, Α. Κατσομήτρου, για το πόσο θα τον βοηθήσει στη συνέχεια το ότι τελείωσε γρήγορα αυτή τη φορά την πρόκριση, απάντησε:

«Είναι καλό να έχεις εύκολο παιχνίδι καμιά φορά, ειδικά όταν μπαίνεις στο γήπεδο με πολύ αυτοπεποίθηση και παίζεις ένα δομημένο παιχνίδι με καλή τακτική. Αισθάνεσαι την αυτοπεποίθηση να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχοντας παίξει διαφορετικά ματς με διαφορετικές απαιτήσεις. Σου ξυπνάει το μυαλό, μπορείς να διακρίνεις καλύτερες ευκαιρίες για τα επόμενα παιχνίδια. Ήταν καλό παιχνίδι από την άποψη ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο τα προηγούμενα. Εξάλλου γι' αυτό έχουμε και τις προπονήσεις την επόμενη μέρα».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ