Γλυφάδα: Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ανδρών του Λιμενικού και κακοποιών στην μαρίνα

Petite Perle 300×250

Οι δράστες προσπάθησαν να πατήσουν με το όχημά τους, τους λιμενικούς, ο ένας εκ των οποίων βούτηξε στη θάλασσα για να γλιτώσει.

Πυροβολισμοί ανάμεσα σε συμμορία που έκλεβε καταλύτες και σε λιμενικούς σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη μαρίνα της Γλυφάδας, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής και στους επισκέπτες.

Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από πηγές στο Λιμενικό, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπολος του Λιμενικού εντόπισε τη συμμορία τη στιγμή που επιχειρούσε να κλέψει καταλύτες. Ακολούθησε καταδίωξη και πυροβολισμοί ανάμεσα στους κακοποιούς και τους λιμενικούς.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν με το όχημά τους, επιχειρώντας να πατήσουν τους λιμενικούς, ο ένας εκ των οποίων πήδηξε στη θάλασσα, προκειμένου να αποφύγει το χτύπημα.

Οι λιμενικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του οχήματος ώστε να το ακινητοποιήσουν, ωστόσο αυτό συνέχισε την πορεία του. Διανύοντας ικανή απόσταση, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κλεμμένοι καταλύτες. Οι ίδιοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: Skai.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ