Μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς για τα πράγματα της Τζωρτζίνας

Petite Perle 300×250

Έντονη ήταν η αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, για το γεγονός πως δικηγόρος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και όπως ισχυρίζονται πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Νωρίς σήμερα το πρωϊ η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Σε εγρήγορση η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Συνομιλεί με τους δικηγόρους της οικογένειας


Μάλιστα η μάνα και η αδελφή της Ρούλας Πισπσιρίγκου, πήραν κάποια πράγματα από το σπίτι που ανήκαν στα τρία παιδιά, προφανώς σε συνεννόηση με τη Ρούλα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετέβη στην Ασφάλεια Πατρών, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του δικηγόρου, γιατί όπως υποστήριξαν μπορεί να είχε το δικαίωμα να εισέλθει στο ακίνητο ως νόμιμος εκπρόσωπος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να πάρει πράγματα που ανήκαν στην οικογένεια της Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνει άγνοια για την αφαίρεση της τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας, μέσα από το σπίτι.

Παραβίασαν το σπίτι στην οδό Μπιζανίου


Ίχνη παραβιάσεων στο διώροφο της οδού Μπιζανίου διαπιστώθηκαν την Παρασκευή, καθώς φαίνεται να υπάρχει παραβίαση των εισόδων του 1ου και του 2ου ορόφου.

Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Οπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλιεδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.

Πάντως όπως δείχνουν φωτογραφίες που εξασφάλισε το tempo24 από τον πρώτο όροφο του ακινήτου , στον χώρο που είναι σχεδόν άδειος υπάρχουν μόνο ορισμένα παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Πηγή: tempo24

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ