Η αστυνομία συνέλαβε 68 οπαδούς που μπήκαν τον τελικό του Champions League χωρίς εισιτήριο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνολικά 68 οπαδοί, στην πλειονότητά τους Άγγλοι, συνελήφθησαν από την αστυνομία, στην προσπάθειά τους να μπουν χωρίς εισιτήριο στο «Σταντ ντε Φρανς» για τον μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ. Παράλληλα, 238 οπαδοί χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη από τις συμπλοκές που σημειώθηκαν.

«Πριν από τη συνάντηση μεταξύ των συλλόγων της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, πολλοί οπαδοί χωρίς εισιτήρια για τον αγώνα ή κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων διέκοψαν την πρόσβαση στο Stade de France. στο επίπεδο της εξωτερικής περιμέτρου ασφαλείας . Ασκώντας ισχυρές πιέσεις για να εισέλθουν στο γήπεδο, αυτοί οι οπαδοί καθυστέρησαν την πρόσβαση στους θεατές με εισιτήρια. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ενέργεια, ορισμένοι άνθρωποι κατάφεραν να περάσουν τις πύλες και να εισβάλουν στο εσωτερικό του γηπέδου.

Παρίσι: 39 συλλήψεις από τα επεισόδια στον τελικό του Champions LeagueΗ ταχεία επέμβαση της αστυνομίας επέτρεψε την αποκατάσταση της ηρεμίας και την εκκένωση των διαταράξεων έξω από το προαύλιο του Σταντ Ντε Φρανς»
, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Related Articles