Ηράκλειο: Είχε κρύψει σακκουλάκια κοκαΐνης σε λούτρινο αρκουδάκι

Petite Perle 300×250

Ο 32χρονος άνδρας συνελήφθη την Κυριακή, 29 Μαΐου σε περιοχή του Ηρακλείου

Αύριο Τρίτη, 31 Μαΐου αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες Κυριακή, σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου για ναρκωτικά.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη μετά από «έφοδο» που έκαναν στο σπίτι του, στελέχη της «Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και ομάδας Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου».

Κατά τη διάρκεια των εξονυχιστικών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι Αρχές στην οικία του 32χρονου άνδρα, εντοπίστηκαν:

  • 38 αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 16,1 γραμμαρίων
  • δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά
  • το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ
  • ένα Ι.Χ.Ε. όχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος φέρεται να είχε κρύψει κάποια από τα «φιξάκια» μέσα σε λούτρινο αρκουδάκι που βρισκόταν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. 

Κατόπιν, παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, ωστόσο, τελικά έλαβε προθεσμία για αύριο Τρίτη. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 32χρονος φέρεται να μην είχε ξανά στο παρελθόν «μπλεξίματα» με το νόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των Διωκτικών Αρχών, λόγω… συχνών επισκέψεων που φέρεται να δεχόταν στην οικία του, σε συνοικία της πόλης του Ηρακλείου.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου:

«Στη σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για παράβαση του ν. 4139/13 "περί εξαρτησιογόνων ουσιών" προέβησαν, την 29-5-2022, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και ομάδας Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών των παραπάνω στελεχών, διενεργήθηκε νομότυπος έλεγχος στην οικία του 32χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: τριάντα οκτώ (38) αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους δεκαέξι γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (16,1gr), δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ, (865,00 €) και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη μονάδα τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το ΙΧΕ όχημα πρόκειται να παραδοθεί στο Τελωνείο Ηρακλείου».

πηγή: www.neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ