Λ. Φελίπε: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον ΟΦΗ, όμως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι εκεί»

Petite Perle 300×250

Ο Βραζιλιάνος στράικερ σχολίασε πως ναι μεν πέρασε καλά στο «Γεντί Κουλέ», ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο παραμονής του στο club.

Το μέλλον του μακριά από τον ΟΦΗ «βλέπει» ο Λουίς Φελίπε, όπως ο ίδιος ανέφερε στην Record. Οι Κρητικοί θέλουν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο φορ που έπαιξε πέρσι στην ομάδα ως δανειακός από τη Σπόρτινγκ και εκείνος ναι μεν τόνισε πως πέρασε πολύ καλά στο Ηράκλειο σχολίασε παράλληλα πως δύσκολα θα βρεθεί εκ νέου η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων. «Δεν μπορώ να πω για τους στόχους μου για τη νέα χρονιά από την στιγμή που δεν μου έχει μιλήσει ακόμα η Σπόρτινγκ. Ομως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι στον ΟΦΗ. Είμαι σε διακοπές τώρα φροντίζω το γόνατο μου και θα δω στην συνέχεια τι είναι καλύτερο για μένα. Αν δεν είμαι στην Σπόρτινγκ, θα παίξω οπουδήποτε αλλού», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ο ΟΦΗ θέλει να με κρατήσει, μου το έχουν πει όμως δεν είχα ποτέ αυτήν την ελπίδα γνωρίζοντας πως το club δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς θα επιχειρήσουν νέο δανεισμό αλλά είναι απίθανο το ενδεχόμενο αγοράς από την Σπόρτινγκ. Ειλικρινά έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ οργανωμένο club, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία και έχω καταπληκτικές αναμνήσεις».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ