O Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης στο διήμερο συνέδριο για την Κοινωνική Οικονομία «Κοινών Επιχειρείν»

Petite Perle 300×250

Στο διήμερο συνέδριο για την Κοινωνική Οικονομία «Κοινών Επιχειρείν» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 29 Μαΐου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής παρών δήκωσε και ο  Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Ένα διήμερο γεμάτο γνώση για την ενίσχυση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της συνεργατικής επιχειρηματικότητας προκειμένου να ενισχυθούν οι σχέσεις των κοινωνικών επιχειρήσεων με την τοπική οικονομία, το ρόλο της κοινωνικής οικονομίας στην ενίσχυση της απασχόλησης και την κοινωνική ένταξη.

Το διήμερο διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης και φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης (ΠΑΝΕΤΑΙΚ).  O Αναπτυξιακός Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

Πηγή: Entospolis.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ