Σε μεγαλειώδη φιέστα σήκωσαν την κούπα οι Νέοι Αλμυρού! (pics)

Petite Perle 300×250

Με κάθε επισημότητα όπως αξίζει σε ένα πρωταθλητή έγινε η απονομή του κυπέλλου από την ΕΠΣΗ στους Νέους Αλμυρού που κατέκτησαν με δραματικό τρόπο τον τίτλο σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η εκδήλωση έγινε στο γήπεδο του Αλμυρού παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα και την απονομή στον αρχηγό των Νέων Αλμυρού έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ενώ οι παίκτες των Νέων είχαν ανέβει στην εξέδρα που φτιάχτηκε για την περίσταση. Πανευτυχείς όλοι οι ποδοσφαιριστές των Νέων Αλμυρού πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιτυχία τους ενώ ο προπονητής Λεωνίδας Τιτομιχελάκης και η διοίκηση συμμεριζόταν την χαρά τους.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τους Νέους Αλμυρού ενώ η νέα σεζόν θα τους βρει για πρώτη φορά στην Α2 στοχεύοντας να κάνουν και πάλι μια πετυχημένη σεζόν. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πιο δύσκολη απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια κατηγορία έχοντας και πάλι στην τεχνική ηγεσία τον Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ο οποίος στη διάρκεια της εβδομάδας θα συναντηθεί και θα μιλήσει με όλους τους παίκτες του προσωπικά.

Νοδαράκης και ενίσχυση

Το βάρος στους Νέους Αλμυρού θα πέσει στην παραμονή του "κανονιέρη"της ομάδας Κώστα Νοδαράκη για να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα. Ο παίκτης είναι πολύ ευχαριστημένος από όσα έζησε στους Νέους Αλμυρού, η ομάδα τον θέλει πολύ οπότε όλα δείχνουν ότι ο Νοδαράκης θα συνεχίσει και θα ηγηθεί της επίθεσης των Νέων Αλμυρού και στην Α2.

Μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τη νέα σεζόν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Αλμυρού Μιχάλης Επιτροπάκης μας είπε: "Σίγουρα ήταν μία πολύ μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας, κάτι που το θέλαμε πολύ αφού το γεγονός ότι θα παίξουμε στην Α2 θα αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετά ταλαντούχα παιδιά, για να έρθουν στους Νέους να εξελιχθούν και να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα. Μια ομάδα πρέπει να βάζει υψηλούς στόχους για να παρακινεί και τους παράγοντες να είναι ζεστοί. Μια ομάδα που θέλει να λέγεται σύγχρονη πρέπει να ρίξει βάρος στις υποδομές και ο Αλμυρός το κάνει αυτό. Έχουμε την αναπτυξιακή και θα δημιουργήσουμε μία ακόμα ομάδα που θα παίζουν κυρίως παιδιά 15-16 ετών".

Μποκέας και Τζώρτζογλου

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε: "Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι που άλλη μία ομάδα του δήμου μας πήρε ένα τίτλο. Χαίρομαι που οι Νέοι Αλμυρού έκαναν αυτή την πολύ καλή πορεία και ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Σταματάκη για όσα έκανε για να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να βοηθάμε στις υποδομές και να κάνουμε ότι χρειαστεί η ομάδα".

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου θύμισε ότι συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τότε που ανέβηκε επί των ημερών του ο Εργοτέλης στην Σούπερ Λιγκ. Συνεχάρη τους Νέους Αλμυρού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι δεν απασχόλησαν καθόλου την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Το κέρασμα του Προέδρου

Ο πρόεδρος και χρηματοδότης των Νέων Αλμυρού Πολύδωρος Σταματάκης είχε φροντίσει όλα να είναι άψογα ενώ έφερε από το ζαχαροπλαστείο του πλούσια εδέσματα για να κεράσει τον κόσμο που τα τίμησε δεόντως. Ο κ. Σταματάκης τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που στον πρώτο χρόνο του στην προεδρία η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β2 κατηγορίας τοπικού και συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές και όσους βοήθησαν να έρθει αυτή η επιτυχία.

Παρών και το κύπελλο ΕΠΣΗ

Δίπλα στο κύπελλο των Νέων η διοίκηση του Αλμυρού έφερε και το κύπελλο ΕΠΣΗ που κατέκτησε η ομάδα του Γαζίου στο φάιναλ φορ που έγινε στο γήπεδο του Κρουσώνα συνοδευμένο από την φωτογραφία της εντεκάδας που ξεκίνησε τον τελικό. Ήταν το τρίτο και κορυφαίο κύπελλο που έχει πάρει ο Αλμυρός αφού κατακτήθηκε με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΟΑ κάτι που το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό.

Νέα ομάδα στη Γ κατηγορία

Όπως είχαμε γράψει σε ανύποπτο χρόνο στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο Αλμυρός θα δημιουργήσει μια νέα ομάδα η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας τοπικού, η οποία θα επανέλθει στη ζωή του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου μετά από διακοπή ενός χρόνου.

Στην νέα ομάδα που ίσως το όνομα της να είναι Αλμυρός 2022 θα αγωνίζονται κάποια από τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά της ακαδημίας και άλλα που θα αποκτηθούν από άλλες ομάδες. Άλλωστε ο Αλμυρός πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τα ταλαντούχα παιδιά του νομού Ηρακλείου τα οποία βλέπουν μια προοπτική γι' αυτά στην ομάδα του Γαζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ