Άνδρες μοντέλα που συμμετέχουν σε διαγωνισμό ομορφιάς βρέθηκαν στο Γάζι (φώτο)

Petite Perle 300×250

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ομορφιάς για άνδρες που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κέντρο GALEA στην παραλιακή της πόλης, με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευσθητοποίησης του κόσμου #Κατά του πολέμου.

Το ξεχωριστό αυτό event διοργανώνουν από κοινού οι Πόπη Βαρθολόμου και Λευτέρης Γιγουρτάκης. Τα μοντέλα μετά από μία φωτογράφηση που έκαναν στα Χανιά στο Μπάλο, είχαν μαζί τους τον πρώην παίκτη του GNTM Παναγιώτη Πέτσα φιλοξενήθηκαν στο Γάζι απο τον Αντώνη και την Καίτη ιδιοκτήτες της γνωστής πιτσαρίας ΑΝΤΟΝΙΟ γνωρίζοντας την κρητική φιλοξενία.

Δείτε τι αναφέρουν οι διοργανωτές για την εκδήλωση:

Η Κρήτη φημίζεται για τον πολιτισμό της. Έτσι και το σύμβολο των καλλιστείων Mr Creteέχει τη φιλοσοφία που είχαν οι Μινωίτες. Οι Μινωίτες ήταν ένας ειρηνικός και και εξωστρεφής λαός, που αντί να θέλει να κατακτήσει τους άλλους λαούς με τα όπλα, τους «πολιορκούσε» με εκλεπτυσμένα προϊόντα, τα οποία μετέφερε ο τεράστιος εμπορικός τους στόλος. Οι συναλλαγές με τα νησιά του Αιγαίου, την ηπειρωτική Ελλάδα, τις πόλεις της Ανατολικής Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής, ήταν τόσο εκτεταμένες και οργανωμένες που οδήγησαν στην εφεύρεση ακόμα και συστήματος γραφής, -του πρώτου σε ευρωπαϊκό έδαφος-προκειμένου να κρατούνται οικονομικά στοιχεία.
Οι Μινωίτες ήταν άνθρωποι χαρούμενοι. Χαίρονταν τη ζωή και αγαπούσαν τη φύση και τις διασκεδάσεις.

Οι γυναίκες είχαν τις ίδιες ελευθερίες και τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες. Έπαιρναν και αυτές μέρος σε γιορτές, σε αγωνίσματα και το κυνήγι. Για αυτό είναι τιμή μας που διεξάγεται εδώ στην Κρήτη αυτός ο ιδιαίτερος διαγωνισμός ομορφιάς, στο νησί που γέννησε το Μινωικό πολιτισμό και θέλει να μεταφέρει το μήνυμα της Ειρήνης, Σεβασμού και Ισότητας ανάμεσα στους λαούς, αλλά και στα δύο φύλλα. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να περάσει μηνύματα για το ρόλο που θα πρέπει να έχουν οι άνδρες στην κοινωνία χωρίς όπλα και πανοπλίες.
Να καλλιεργούν το νου και το σώμα, τη φυσική τους ομορφιά αποκτώντας υγεία και ευεξία. Ο διαγωνιζόμενος που θα πάρει τον τίτλο, θα συμμετέχει για ένα χρόνο σε εκδηλώσεις, φωτογραφήσεις κ.α περνώντας μηνύματα ευαισθητοποίησης κατά του πολέμου.

Η Πόπη Βαρθολόμου και ο Λευτέρης Γιγουρτάκης
Τα μοντέλα με την Πόπη Βαρθολόμου
Ο Παναγιώτης Πέτσας από το GNTM
Άριστος οικοδεσπότης ο Αντώνης Μαυρουδής (αριστερά)

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ