Αποχωρεί και ο επί ετών φροντιστής της ομάδας του ΠΑΟΚ Γιώργος Καλομοίρης

Petite Perle 300×250

Άλλο ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ Κρουσώνα απόχωρει από το σύλλογο και πιο συγκεκριμένα ο φροντιστής της ομάδας Γιώργος Καλομοίρης . Μετά από 11 χρόνια προσφοράς αποχωρεί από το αγαπημένο του σωματείο και ευχαρίστησε όλους και όλες που συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια .

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του : «Όπως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος μετά από 11 χρόνια στην αγαπημένη μου ομάδα, την ομάδα της καρδιάς μου ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και εγώ με πόνο, με μαύρη καρδιά… Ο ΠΑΟΚ ήταν το δεύτερο μου σπίτι και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιά μου όλες τις διοικήσεις που γνώρισα, όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, προπονητές, γυμναστές, διαιτητές παρατηρητές, φροντιστές όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, όλο το φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα και εύχομαι να βρει το δρόμο της και θα είμαι όσο μπορώ κοντά της!

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του κυρίου Κώστα Μπουμάκη για όλα όσα μου πρόσφερε όλα τα παιδιά και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αν και είναι λίγο για αυτόν τον Άνθρωπο με Άλφα κεφάλαιο που πρόσφερε σώμα, καρδιά, ψυχή, στην ομάδα το κύριο Κώστα Μπουμάκη! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στον Δευκαλίωνα Στειακάκη, αλλά και σε όλους όσους βοήθησαν το σωματείο. Τους εύχομαι να είναι καλά στην υγεία τους να χαίρονται την οικογένεια τους!»

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ