Αποχωρεί οριστικά από τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Μπουμάκης με δήλωση του

Petite Perle 300×250

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο των «ασπρόμαυρων» Κώστα Μπουμάκη, με μια μακροσκελή δήλωσή του, να ανακοινώνει την αποχώρησή του απο τη προεδρία του σωματείου.

Μετά και χθεσινή απογοητευτική εικόνα της Γενικής Συνέλευσης στον Κρουσώνα, ο Κώστας Μπουμάκης δεν κρύβει την απογοήτευση του για την απουσία του κόσμου στην διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ.

Μετά από πέντε χρόνια, αποφάσισε για καθαρά προσωπικούς λόγους όπως υποστηρίζει, να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας και με δήλωση του, έκανε έναν απολογισμό για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, από το όραμα του, μέχρι τις προσπάθειες που έγιναν για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και στο θέμα των ακαδημιών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του.

Τέλος, ευχήθηκε στο ΠΑΟΚ τα καλύτερα για το μέλλον, εμφανώς συγκινημένος έκανε την δική του αναφορά στον Αντώνη Κουτσογιαννάκη, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά, στην ψυχή και στο σώμα του…

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με αρκετή ώριμη σκέψη και έπειτα από πέντε χρονιά συνεχούς παρουσίας στην ομάδα της καρδιάς μου, αποφάσισα να μην συνεχίσω για 6η συνεχόμενη χρονιά στην προεδρία του αγαπημένου μου ΠΑΟΚ μετά και την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 29/5/2022, για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν μία χούφτα ανθρώπων αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά, αναλαμβάνοντας την διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Όραμα και σκοπός η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών-ακαδημιών, καθώς και μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας όπως πρόσταζε η ιστορία, όχι μονάχα του σωματείου, άλλα και της κοινωνίας που θα εκπροσωπεί. Στα πέντε και πλέον χρονιά μέσα από προγράμματα άλλοτε της περιφέρειας και άλλοτε του δήμου Μαλεβιζίου καταφέραμε την χρηματοδότηση έργων άνω των 500.000 ευρώ που αφορούσαν το υπερσύγχρονο γυμναστήριο μας, τα αποδυτήρια μας, την κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες μας, την αλλαγή χλοοτάπητα με έναν υπερσύγχρονο 6ης γενιάς μοναδικού και για πρώτη φορά ερχομένου στην ελληνική επικράτεια τάπητα, καθώς και την διεξαγωγή ενός μοναδικού final four του κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου που θα μείνει στην ιστορία.

Οι ακαδημίες μας άρχισαν να παίρνουν ζωή φτάνοντας τον μαγικό αριθμό των 50 και πλέον παιδιών καθημερινά, δίνοντας μας κουράγιο και ελπίδα για το μέλλον. Όσο για το αγωνιστικό πλάνο μας, καταφέραμε τα πέντε τελευταία χρονιά ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί σε κάθε πρωτάθλημα ως διεκδικητής του τίτλου μέχρι τέλους. Η επέλαση όμως της πανδημίας, μας δημιούργησε αρκετά σοβαρά προβλήματα, που όμως και πάλι καταφέρναμε με αρκετές δυσκολίες και πολύ δουλειά, πάντοτε να τα προσπερνάμε.

Προσπαθήσαμε και εργαστήκαμε σκληρά να κρατήσουμε ζωντανό ένα κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού μέσα από αντίξοες, τις περισσότερες φορές συνθήκες, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα σε αρκετές περιπτώσεις, τόσο τις οικογένειες μας όσο και τις προσωπικές μας υποχρεώσεις για έναν και μονό σκοπό: αυτόν που με κάθε θυσία είχαμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε, σηκώνοντας στις πλάτες μας όχι μονό τον ΠΑΟΚ άλλα ολόκληρη την κοινωνία του Κρουσώνα.

Δεν παραβλέπουμε όμως όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρονιά στάθηκαν στο πλευρό μας, λέγοντας τους ένα μεγάλο ευχαριστώ, είτε μέσα από το Δ.Σ. είτε ως απλοί στρατιώτες, βοηθώντας τις προσπάθειες μας και σε εκείνους ακόμα που δεν συμμετείχαν για τους δικούς τους λογούς. Θα παραδώσω μία ομάδα πρότυπο και με μηδέν ευρώ χρέος, ενταγμένη στο Μητρώο από τον Ιανουάριο του 2021, ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο με δυο γήπεδα, γυμναστήρια, ρουχισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς 120 και πλέον διαφημιστικές πινακίδες ως οικονομική βάση για να ξεκινήσει το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές όταν αυτές προγραμματιστούν.

Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του και ανθρώπους καλύτερους και πιο αποδοτικούς, φτάνοντας τον εκεί οπού θα αγκαλιαστεί και θα αγαπηθεί όπως πραγματικά του αξίζει. Επίσης θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για αυτούς τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας, τον φροντιστή μας, τους χορηγούς και υποστηριχτές μας και με όσους συνεργάστηκα έως και σήμερα, καθώς και για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα. Όλον αυτόν τον καιρό που γελάσαμε, που παλέψαμε, που κλάψαμε και που αγκαλιαστήκαμε, όλοι μαζί για έμενα ήταν και θα είναι ο σημαντικότερος και ο πιο σπουδαίος τίτλος που κερδίσαμε όλοι μαζί. Στις καρδιές μας είστε και θα παραμείνετε αιώνιοι πρωταθλητές!

Το ερωτεύομαι και το σ' αγαπώ έχουν μεγάλη διάφορα. Ερωτεύεσαι προσωρινά… αγαπάς παντοτινά!

Και εγώ προσωπικά θα σας αγαπώ για πάντα!

Οι ξεχωριστοί άνθρωποι αφήνουν το σημάδι τους οπού σταθούν και οπού βρεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και για έμενα είστε ένας προς ένας ξεχωριστοί και διαλεχτοί! Μία μεγάλη υπόκλιση σε αυτόν τον υπέροχο λαό του Κρουσώνα που ήταν μία αστείρευτη πηγή δύναμης, βοήθειας και έμπνευσης καθημερινά.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς στην περιφέρεια Κρήτης, στον δήμο Μαλεβιζίου, στον Υπουργό Αθλητισμού, στην ΕΠΣΗ, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ήταν πάντοτε αρωγοί και υποστηριχτές σε όλες μας τις προσπάθειες, καθώς και στους άξιους και έντιμους συνεργάτες μου: Στειακάκη Δευκαλίωνα, Λεμονάκη Μανώλη, Πιτσικάκη Όλγα, Μακατουνάκη Μύρο, Πανταζή Κωνστανίνο, Πυργιανάκη Μύρο, Κουράκη Νίκο, Ντουλμπέρη Νίκο, Πυργιανάκη Ηρακλή, που όλα αυτά τα χρονιά στάθηκαν δίπλα μου στο συμβούλιο και όλοι μαζί καταφέραμε αυτό το σπουδαίο και τεράστιο έργο, καθώς και τους Κοκολογιαννάκη Νίκο, Απλαδά Μαρία, Δρακουλάκη Δημήτρη, Τρυπιδάκη Ζαχαρία, Γιανναδάκη Γιώργο, Μακατουνάκη Μανώλη, Τζαγκαράκη Γιάννη, Τζαγκαράκη Μανώλη, Βαρδαλαχάκη Μιχάλη, Πυργιανάκη Κώστα, που άφησαν την σφραγίδα τους για όσο βρέθηκαν στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ με το έργο και την προσφορά τους.

Ένα συγγνώμη για όσους αδίκησα ή στεναχώρησα στην διάρκεια των 5 χρονών. Αντώνη Κουτσογιαννάκη μας άφησες νωρίς, χωρίς να προλάβουμε όλα αυτά που είχαμε ονειρευτεί. Δυστυχώς η υπόσχεση που δώσαμε δεν πρόλαβε να γίνει πράξη, όμως το πνεύμα σου και η αόρατη παρουσία σου στο γήπεδο μας θα είναι πάντα εκεί, να συντροφεύει, να αγκαλιάζει και να προστατεύει κάθε σπιθαμή του χώρου και της ιστορίας του συλλόγου. Σας ευχαριστώ όλους, ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει μέχρι τέλους ένα ζωντανό κύτταρο στο σώμα, στην καρδιά και στην ψυχή μου… Δεν θα σβήσει και δεν θα χαθεί ποτέ!

Μπουμάκης Κωνσταντίνος».

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ