Τους αποχαιρετούν με αγάπη

Petite Perle 300×250

Έφτασε η ώρα της συνταξιοδότησης για τους διευθυντές των δημοτικών στο Πολύδροσο

Κάθε πρωί είναι οι πρώτοι που ανοίγουν την πόρτα του 2ου και 3ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου. Έφταναν πριν χτυπήσει το κουδούνι και έφευγαν μετά από αυτό. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο τιμόνι των δύο σχολείων, τον Σεπτέμβριο του 2017, στάθηκαν δίπλα σε δασκάλους και γονείς, αλλά το κυριότερο στους μαθητές… στα παιδιά όλων μας.

Ο λόγος για τους διευθυντές του 2ου και 3ου Δημοτικού σχολείου Γαζίου Ευαγγελία Λειτουργάκη και Μανόλη Μπελιμπασάκη, που το τελευταίο κουδούνι που θα ηχήσει σε λίγες μέρες θα σημάνει την αρχή για το νέο κύκλο της ζωής τους.

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη ο Σύλλογος Διδασκόντων των δύο σχολείων και το βοηθητικό προσωπικό αποχαιρετούν τους διευθυντές τους που ήρθε η στιγμή να αφήσουν τις σχολικές αίθουσες και να συνταξιοδοτηθούν.
Μαζί έζησαν δυνατές συγκινήσεις και στιγμές δημιουργικές. Βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πανδημία, την θλίψη για το κλείσιμο των σχολείων, το άγχος της επιστροφής.

Μαζί έζησαν όμως και γιορτές, παρελάσεις, εκδρομές… Τόσες αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν στην μετέπειτα πορεία τους…

Αναλυτικά η επιστολή του
Ο Σύλλογος διδασκόντων και το βοηθητικό προσωπικό του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου αποχαιρετούμε, με βαθύτατη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, δύο εξαίρετους ανθρώπους και συνεργάτες, την κυρία Λειτουργάκη Ευαγγελία και τον κύριο Μπελιμπασάκη Μανόλη, διευθυντές στο 2ο και 3ο Δ.Σ. αντίστοιχα.
Καθώς πλησιάζει η ώρα για το τελευταίο κουδούνι της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να εξάρουμε το έργο τους κατά την πενταετή θητεία τους στη διεύθυνση των δύο σχολείων. Άνθρωποι που επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για την εκπαίδευση των μαθητών μας και την αναβάθμιση της σχολικής μονάδας, με άριστες ικανότητες στη διοίκηση και τη διατήρησή του φιλικού κλίματος στον εργασιακό μας χώρο.
Εύα και Μανόλη, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της ζωής σας.
Να έχετε υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές στην οικογένειά σας.
Ευχαριστούμε
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Και το βοηθητικό προσωπικό
2ου και 3ου Δ.Σ. Γαζίου

Να σημειώσουμε ότι στις 15 Ιουνίου μετά την αποχώρηση των μαθητών για το τελευταίο κουδούνι του 2022, θα γίνει μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή από τους δασκάλους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ