Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ

Petite Perle 300×250

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε το τέλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να φορέσει τη λευκή φανέλα!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γκάρεθ Μπέιλ!

Μετά από εννέα χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα, ο 32χρονος Ουαλός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «βασίλισσα», όπως αναμενόταν, άλλωστε, αφού εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ο Μπέιλ αγωνίστηκε σε 258 ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε 106 γκολ, ενώ «σέρβιρε» και 67 ασίστ. Με τους Μαδριλένους κατέκτησε 5 Champions League, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων, τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα.

«Ήρθα στην ομάδα πριν από 9 χρόνια ως νεαρός άνδρας που ήθελε να εκπληρώσει το όνειρό του. Να φορέσει τη φανέλα με το λευκό χρώμα και το σήμα της Ρεάλ στο στήθος, να παίξει στο "Μπερναμπέου", να κερδίσει τίτλους και να είναι μέλος της ομάδας που κατακτά το ευρωπαϊκό. Κοιτάζοντας πίσω, μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και πολλά περισσότερα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν τιμή μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ