Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δέχεται απειλές από άλλους κρατουμένους»

Petite Perle 300×250

Εκδικάστηκε την Τρίτη η έφεση που κατέθεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσω του δικηγόρου του κατά της απόφασης του πειθαρχικού για την κατοχή κινητού τηλεφώνου. Ο 34χρονος που σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει αρνηθεί ότι ήταν δικό του το κινητό και ότι έκανε βιντεοκλήση.

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «η απόφαση θα εκδοθεί έως το τέλος της εβδομάδας» και πρόσθεσε:

«Σκοπός είναι αν δεν απαλλαγεί, τουλάχιστον να μειωθεί η ποινή προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του στις φυλακές που είναι δικαίωμα κάθε κρατούμενου».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δεχτεί απειλές από άλλους κρατουμένους φυλακών, ο κ. Παπαϊωαννίδης απάντησε ότι «οι φυλακές Κορυδαλλού είναι από τις πιο ασφαλείς. Είναι διάφορα συμβάντα που συμβαίνουν μέσα στις φυλακές. Και είναι επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει εκεί καθώς συντρέχουν και λόγοι ασφάλειας για τον ίδιο. Θα κάνουμε κάποια νομική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης συμπλήρωσε ότι «λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση, έχει δεχτεί απειλές. Η καλύτερη λύση είναι να παραμείνει στο Κατάστημα Κράτησης του Κορυδαλλού».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ