ΟΦΗ – Φελίπε: "Επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ, δίνει 200 με 300.000 ευρώ"

Petite Perle 300×250

Η έγκυρη Record αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ για την ανανέωση του δανεισμού του έχοντας την διάθεση να καλύψει τα 2/3 του συμβολαίου του ενώ αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον από Άρη και Παναθηναϊκό.

Λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη του Βραζιλιάνου επιθετικού στην Record, ένα εκ των κορυφαίων ΜΜΕ της Πορτογαλίας επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ την Τετάρτη και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Όπως αναφέρει η Record σήμερα, ο ΟΦΗ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Λουίζ Φελίπε και μάλιστα επικαλούμενη δικές της πληροφορίες κάνει λόγο για μια πρόταση που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ:

"Ο ΟΦΗ σκοπεύει να καλύψει τα 2/3 του συμβολαίου του Λουίζ Φελίπε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι διατεθειμένος να πληρώσει για την επόμενη σεζόν 200 με 300.000 ευρώ καθαρά προκειμένου να διευκολύνει τον σύλλογο για την παραχώρηση του".

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η Record αποκαλύπτει πως για τον Λουίζ Φελίπε ενδιαφέρονται από την Ελλάδα και οι Παναθηναϊκός, Άρης και μένει να δούμε αν πράγματι οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες έχουν στα ραντάρ τους τον 29χρονο επιθετικό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ