ΜΑΕΔΗΜ: Αναβαθμίζονται περισσότερο οι παραλίες

Petite Perle 300×250

Δύο νέοι χώροι στάθμευσης χωρίς αντίτιμο προστέθηκαν από την Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Μαλεβιζίου σε Λυγαριά και Μονοναύτη για την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών.

Συνολικά η ΜΑΕΔΗΜ διαθέτει, στις παραλίες που έχει την ευθύνη διαχείρισης, 6 δωρεάν χώρους στάθμευσης όπου μπορούν να σταθμεύσουν περισσότερα από 300 αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα ένας χώρος στάθμευσης βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο, στη Λυγαριά υπάρχουν πλέον τρεις χώροι στάθμευσης και δύο στο Μονοναύτη, με τον νέο χώρο που δημιουργήθηκε εκεί να απέχει μόλις 20 μέτρα από την παραλία.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΜΑΕΔΗΜ φιλοδοξούν η δωρεάν διάθεση των χώρων στάθμευσης να αποτελέσει ένα κίνητρο για όσους θέλουν να επισκεφτούν τις συγκεκριμένες παραλίες, αλλά και να συμβάλει ώστε να περιοριστεί σημαντικά η ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αναβάθμιση

Εκτός όμως από τους χώρους στάθμευσης μία συνολική αναβάθμιση υπάρχει στις παραλίες της ΜΑΕΔΗΜ, τόσο σε ξαπλώστρες που είναι στις περισσότερες ξύλινες και όχι πλαστικές, όσο και στη γενικότερη εικόνα.

Όσον αφορά στην Αγία Πελαγία εκτός του κεντρικού χώρου στάθμευσης, ανοίχτηκε άλλο ένα για την εξυπηρέτηση των πολιτών πίσω από το ξενοδοχείο Αλμύρα.

Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η φωταγώγηση των πάρκινγκ και του κόλπου της Αγίας Πελαγίας.

Προβολείς όμως θα μπουν και στην παραλία της Λυγαριάς, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ, Γιώργο Πεδιώτη.
Όσον αφορά στο Παλαιόκαστρο, ο κ. Πέτρος Σταματάκης, τοπικός σύμβουλος Ροδιάς ανέφερε ότι φέτος θα μπει μία καινούρια αλλαξιέρα και θα τοποθετηθούν καινούριες ψάθινες ομπρέλες.

Μάλιστα, τόνισε ότι του χρόνου θα τοποθετηθούν και στο Παλαιόκαστρο ξύλινες ξαπλώστρες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ