Τι λέει ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών του

Petite Perle 300×250

Ο 46χρονος ισχυρίζεται πως ο ανταγωνιστής του έβαλε τα παιδιά να τον καταγγείλουν επίτηδες για να του θίξουν την καριέρα και την υπόληψη.

Την δική του εκδοχή επιχειρεί να δώσει ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από την Κρήτη,  εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος όπως έγραψε το Cretalive, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

Mιλώντας ο ίδιος στο protothema.gr,  λέει πίσω από όλα αυτά τα ψέματα βρίσκεται ένας πρώην μαθητής του και ανταγωνιστής του.

«Ότι έχει γίνει, είναι θέμα καθαρά ανταγωνισμού και εκβιασμού. Ένας πρώην μαθητής μου και ανταγωνιστής μου που το 2016 είχε πάρει με τον δικό μας σύλλογο, με εμένα προπονητή στην Θεσσαλονίκη την δεύτερη θέση, έχει δημιουργήσει μια πλεκτάνη» αναφέρει και τονίζει πως ο ανταγωνιστής του έβαλε τα παιδιά να τον καταγγείλουν επίτηδες για να του θίξουν την καριέρα και την υπόληψη.

«Έχει πιάσει παλιούς μαθητές της σχολής και με κατηγορούν, υποτίθεται, ότι σε ένα πανευρωπαϊκό που βρισκόμασταν στο εξωτερικό έβαλα εγώ τα 13χρονα παιδιά να μου κάνουν μασάζ και ότι εγώ έβλεπα πορνό και έχουν βάλει μια παλιά μου μαθήτρια, η οποία και αυτή είχε φύγει από τον σύλλογο, ότι σε ένα ταξίδι την θώπευσα και της ζήτησα άσχημα πράγματα. Τώρα είμαι μπλεγμένος, γιατί είμαι ο μοναδικός προπονητής που έχουμε κατεβάσει στο παγκόσμιο στο kickboxing με χρυσά και διακρίσεις και προσπαθούν να με ξεφτιλίσουν με οποιοδήποτε τρόπο. Τα παιδιά αυτά έχουν σταματήσει από εμένα και πάνε στην σχολή του ανταγωνιστή μου, δηλαδή είναι ήδη εκεί», αναφέρει σε δηλώσεις του στο protothema.gr.

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονο προπονητής, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο 46χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, ωστόσο ενώπιον της δικαιοσύνης καλείται  να δώσει εξηγήσεις για τα όσα  του αποδίδονται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έλαβαν 8 σχετικές καταθέσεις από 7 αγόρια κι ένα κορίτσι, ηλικίας από 13 έως και 20 ετών σήμερα, ενώ τα περιστατικά τα οποία καταγγέλλονται, φέρονται να έχουν γίνει το διάστημα 2014 – 2021.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ