Άγιος Νικόλαος: Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Petite Perle 300×250

Σε αναμέννα κάρβουνα βρίσκονται οι οικογένειες των παιιδών που συμμετείχαν στην σχολή πολεμικών τενχών που διατηρούσε ο 46χρονος κατηγορούμενος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία συνέλαβε χθες έναν 46χρονο άντρα ο οποίος βάσει καταγγελιών φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές του στην σχολή kick boxing που λειτουργούσε στην Κρήτη. Όπως κατήγγειλαν στις Αρχές, οι οκτώ πρώην μαθητές του 46χρονου άντρα, τους συμπεριφερόταν άσχημα ενώ τους έβαζε να του κάνουν περιέργα πράγματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους πρώην μαθητές του τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ εκείνος έβλεπε ταινίες πορνό ενώ την χρονιά 2017-2018 είχε θωπευσει δια της βίας μια μαθητριά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος δάσκαλος των πολεμικών τεχνών αρνήται τα πάντα ενώ υπογραμμίζει ότι οι καταγγελίες που του έγιναν είναι φτιαχτές προκειμένου να πλήξουν την υπόληψη του και την επαγγελματική του καριέρα.

Οι οκτώ πρώην μαθητές του, που του έκαναν την καταγγελία, έχουν σταματήσει από τον δικό του σύλλογο και βρίσκονται σε ανταγωνιστική ομάδα στην οποία συμμετέχει ένας πρώην δικός του αθλητής με τον οποίο βρίσκονταν σε κόντρα για αγωνιστικούς λόγους.

Τι δήλωσαν οι πρώην αθλητές στην αστυνομία

Τα παιδιά που βασανίζονταν για επτά ολοκληρά χρόνια στο Λασίθι, βρήκαν την δύναμη και κατήγγειλαν τον 46χρονο δάσκαλό τους στην Αστυνομία. «Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του» ήταν μερικά από αυτά που κατήγγειλαν οι 8 μαθητές στους Αστυνομικούς του νησιού. 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ