Τρομερή ανατροπή και πρόκριση για την Μικτή ΕΠΣΗ Κ-17 στην Σαντορίνη

Petite Perle 300×250

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς Μικτή ΕΠΣΗ Κ17 κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων επικρατώντας με 1-2 της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο των Φηρών στην Σαντορίνη.

Νωρίς στο 8' ο Ορφανός εκτέλεσε απευθείας κόρνερ αιφνιδιάζοντας τον Χαλκιαδάκη ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με τις Κυκλάδες να κάνουν έτσι το 1-0.

Στο 36' ο Παπαδάκης με τρομερό σουτ ισοφάρισε 1-1.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ είχε μπει μόλις αλλαγή ο Γκιουλμιχάλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 και την απόλυτη ανατροπή.

Στο 50' χάθηκε διπλή ευκαιρία για το Ηράκλειο για να κάνει το 1-3 με τους Ξημεράκη και Βασιλάκη να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά και τον τερματοφύλακα των Κυκλάδων να αποκρούει εντυπωσιακά.

Να πούμε ότι την πρόκριση έχουν πάρει, επίσης Κόρινθος, Μακεδονία και Εύβοια.

Οι συνθέσεις:

Μικτή Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Νικολάου, Ασράμ, Γιαοπάι, Φεγγής, Μαθιάσος, Βαμβακούσης (56' Παντελαίος), Λέκκας, Μήλας (49' Ευαγγελόπουλος), Γιαννακόπουλος, Ορφανός (75' Δαμίγος), Δαφερέρας (56' Ρούσσος).

Μικτή Ηρακλείου: Χαλκιαδάκης, Φρέσκος (30' Κρασανάκης), Βασιλάκης, Μερκουλίδης (30' Παπαδάκης), Τρουλινός, Βλαχάκης, Ξημεράκης (64' Σφυριδάκης), Γωνιανάκης (75' Ανδρεανίδης), Ντίσα, Ντάγια, Καλαϊτζάκης (46' Γκιουλμιχάλης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ