Γκάρεθ Μπέιλ: "Είναι απίθανο να αποσυρθώ έχω πολλές προτάσεις"

Petite Perle 300×250

Ο Γκάρεθ Μπέιλ διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποσύρεται σε περίπτωση που η Ουαλία δεν προκριθεί στο Μουντιάλ.

Μετά από εννέα χρόνια ως παίκτης της Ρεάλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι έτοιμος να γυρίσει κεφάλαιο. Αν και ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, ένα είναι σίγουρο: ότι ο επίλογος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν έχει γραφτεί ακόμα.

Υπήρξαν βέβαια, και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ουαλό να εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσής του σε περίπτωση που η εθνική ομάδα δεν προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο ίδιος μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε διαβεβαίωσε πως δεν έφτασε ακόμα η "δύση" της καριέρας του, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί προσφορές από πολλές ομάδες: "Είναι απίθανο να αποσυρθώ, έχω πολλές προτάσεις".

Θυμίζουμε ότι η Ουαλία θα αναμετρηθεί την Κυριακή (5/6, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD και Live από το SPORT24) στο Κάρντιφ με την Ουκρανία, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τελευταίο "χρυσό" εισιτήριο για τη μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ