Κουβαλούσε 23 κιλά κοκαΐνης κρυμμένα στο αναπηρικό του καροτσάκι

Petite Perle 300×250

Δαιμόνιο μυαλό αποδείχθηκε ένας 22χρονος, αλλά όχι για πολύ καιρό, καθώς έπεσε στις «δαγκάνες» της αστυνομίας. Η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ (CBP), «τσίμπησε» τον Alexander A. Lopez-Morel μόλις έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas στη Βόρεια Καρολίνα, από τη Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς κουβαλούσε 23 κιλά κοκαΐνης με το ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι του.

Οι αξιωματούχοι της CBP διαπίστωσαν ότι ο 22 χρονος είχε κρύψει συσκευασίες με τη λευκή ουσία. Τέσσερα πακέτα του ναρκωτικού χωμένα μέσα στα μαξιλάρια του καθίσματος του ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου, που ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 23 κιλά, αξίας 378.000 δολαρίων.

Ο μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ Lopez-Morel φυσικά συνελήφθη ενώ το αναπηρικό καροτσάκι του εστάλη σε ειδικούς πράκτορες για περαιτέρω έρευνα.

«Οι αξιωματικοί μας είναι αποφασισμένοι να προσαρμοστούν και να ανταποκριθούν σε αυτές τις απειλές σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τα ναρκωτικά να φτάνουν στις κοινότητές μας» ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ