Έκτος εντατικής ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο

Petite Perle 300×250

Εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται ο Πάμπλο Λάσο. Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, η υγεία του 54χρονου τεχνικού, ο οποίος χθες (5/6) εισήχθη με έμφραγμα του μυοκαρδίου στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε καρδιακό καθετηριασμό, παρουσίασε βελτίωση.

Αν και βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο, ο Λάσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα διαπιστωθούν τα αίτια και η έκταση της πάθησής του.

Ο Λάσο, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ευρωλίγκα, στο φάιναλ 4 του Βελιγραδίου, δεν θα επιστρέψει στον πάγκο την τρέχουσα σεζόν, καθώς το πρόβλημα της υγείας του και η ανάγκη για ανάρρωση καθιστούν αδύνατη την επιστροφή για τη συνέχεια των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει πως η υγεία του Πάμπλο Λάσο παρουσιάζει βελτίωση και πως πήρε εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ