Με υψηλά ποσοστά αποδοχής σύμφωνα με έρευνα ο Σταύρος Αρναουτάκης

Petite Perle 300×250

Υψηλά ποσοστά αποδοχής φαίνεται πως απολαμβάνει ο περιφερειάρχης Σταυρος Αρναουτάκης 17 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι ξανά υποψήφιος.

Αρναουτάκης
Αρναουτάκης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Αθηναϊκής εφημερίδας "Παραπολιτικά", το 63,8% των Κρητικών "ψηφίζει Αρναουτάκη". Ιδιαίτερο μάλιστα χαρακτηριστικό στοιχείο της δημοσκόπησης, είναι το υψηλό ποσοστό αποδοχής του Περιφερειάρχη (68,6%) στην εκλογική Περιφέρεια του Ηρακλείου, τη μεγαλύτερη της Κρήτης, ενώ εντύπωση προκαλεί η επισήμανση της GPO ότι, στη νέα αυτή δημοσκόπηση, η αποδοχή του έργου του κ Αρναουτάκη είναι κατά έξι μονάδες αυξημένη στην Κρήτη σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση του Ιανουαρίου.

Η δημοσίευση της δημοσκόπησης για την Περιφέρεια γίνεται παράλληλα σε δισέλιδη δημοσίευση δημοσκόπησης ως αναφορά τους εκλογικούς συσχετισμούς των κομμάτων στην Κρήτη. Ειδικότερα στην αξιολόγηση της GPO για τον  Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, αναφέρει:

"Στο σύνολο της διοικητικής περιφέρειας, το 63,8% των Κρητικών δηλώνουν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι από το έργο του Σταύρου Αρναουτάκη, ποσοστό αυξημένο κατά περίπου έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τη μέτρηση του Ιανουαρίου. Το έργο του περιφερειάρχη εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στους νομούς Ηρακλείου (68,6%) και Ρεθύμνου (61,8%), ενώ οι θετικές απόψεις είναι πλειοψηφικές, με χαμηλότερα ωστόσο ποσοστά στους νομούς Χανίων, με 52%, και Λασιθίου, με 53,2%."

πηγή: www.cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ