ΗΠΑ: Άντρας πνίγηκε σε λίμνη μπροστά στα μάτια αστυνομικών που δεν πήγαν να τον σώσουν

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος άντρας στην Αριζόνα, όταν πνίγηκε σε λίμνη μπροστά στα μάτια αστυνομικών, τους οποίους παρακαλούσε, μάταια, να τον βοηθήσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία της περιοχής κλήθηκε να ερευνήσει τι συνέβαινε μεταξύ ενός ζευγαριού κοντά στη λίμνη. Όταν έφτασαν, βρήκαν τον άντρα -που φέρεται να ήταν άστεγος- και μία γυναίκα, που αρνήθηκαν ότι είχαν χειροδικήσει ο ένας εναντίον του άλλου.

Κατά τη διάρκεια της εξακρίβωσης στοιχείων, ο 34χρονος πήδηξε στη λίμνη, έχοντας αγχωθεί από τη διαδικασία, όμως λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει ότι πνίγεται.

Ένας εκ των αστυνομικών απάντησε πως «δεν πρόκειται να βουτήξω» και τον συμβούλεψε να πιαστεί από κολώνα της γέφυρας που βρισκόταν εκεί κοντά, με τον άντρα να εξηγεί πως δεν μπορεί.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα που βρισκόταν μαζί του ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν, για να λάβει την απάντηση πως θα έρθει σύντομα σκάφος για να τον σώσει.

Κάτι που όταν συνέβη ήταν αργά, με τον 34χρονο να εντοπίζεται, εντέλει, νεκρός.

Οι τρεις αστυνομικοί που εμπλέκονται στο συμβάν να τίθενται σε άδεια μετ’ αποδοχών, προκειμένου να ερευνηθεί το περιστατικό.

Related Articles