Κατάμεστο το θεατράκι στο Γάζι στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Παρουσία πλήθος κόσμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου πραγματοποίησε στο θεατράκι πίσω από την πλατεία του Δημαρχείου την πρώτη ημέρα από τις εκδηλώσεις για το κλείσιμο της χρονιάς.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά που έκλεψαν την παράσταση με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους πάνω στη σκηνή κερδίζοντας δικαιολογημένα το χειροκρότημα από τους γονείς και τους συγγενείς τους. Βέβαια αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια στους δασκάλους των παιδιών και πιο συγκεκριμένα την Πουλιού Γεωργία υπεύθυνη για το θεατρικό παιγνίδι, τις Μαρία Παρασκευοπούλου, Κωνσταντίνα Κολλάρου υπεύθυνες για το μπαλέτο και το HIΠ-HOΠ, το Χάρη Μαργαρίτη υπεύθυνο για την Έκθεση Ζωγραφικής και τη Δαφνομήλη Μαρία υπεύθυνη για τους Λαϊκούς χορούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της προέδρου Ελένης Ξυλούρη που αναφέρθηκε ότι μετά από δύο χρόνια μπόρεσαν και πάλι να συναντηθούν όλοι μαζί και αναφέρθηκε ότι τη νέα χρονιά ο σύλλογος θα μετακομίσει σε νέο χώρο για να συνεχίσει το έργο του. Ευχαρίστησε τους δασκάλους και τον κόσμο που παρευρέθηκε στη χθεσινή βραδιά και όλους αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που χαιρέτησε την εκδήλωση, δηλώνοντας την από κοινού προσπάθεια με το σύλλογο για την εξεύρεση νέου χώρου που θα στεγάσει τις δραστηριότητες του και έκανε αναφορά στη μετατροπή της παλιάς αποθήκης του συνεταιρισμού σε κτίριο πολιτισμού με τη μεταφορά της αρχαιολογικής συλλογής Μεταξά. Επίσης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Δείτε τις σχετικές φώτο:

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ