Μαθήματα υπολογιστών με πιστοποίηση – 3 ενότητες.

Petite Perle 300×250

Έναρξη: 20/06/2022

Νέο κύκλο μαθημάτων Υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποίησης που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο σε τρεις ενότητες (word – excel – internet) διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • Πρακτική εξάσκηση με ένα H/Y ανά μαθητή
  • Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
  • Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
  • 42 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
  • Δυνατότητα κατ' ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
  • Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
  • Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Αποκτήστε την πιστοποίηση που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο στις 3 βασικές ενότητες (word-excel-internet).

Ενότητες Σεμιναρίου:

•        Χρήση internet και outlook

•        Word

•        Excel

Για τους εκπαιδευτικούς:

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών προβλέπει ότι η Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Α΄ επιπέδου (ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου) θα μοριοδοτείται με τέσσερις (4) μονάδες (άρθρο 57). Εν αναμονή της διαδικασίας που προκηρύσσει και θα διενεργεί κάθε δύο (2) σχολικά έτη ο ΑΣΕΠ (αναμένεται σύντομα) ως προς την κατάταξη µε σειρά προτεραιότητας γα διορισμό (άρθρο 54).

Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας: https://bit.ly/2FNAIlk

Noμοσχέδιο: https://bit.ly/2CD7It4

Κόστος προγράμματος: 170€ ανά συμμετοχή. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος των εξετάσεων, της ενδεχόμενης επανεξέτασης και της πιστοποίησης.

 *Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Χρόνος Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:00-22:00 από 20/06/2022 έως 11/07/2022.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις τρεις ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες στην καθημερινότητά τους και θα προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, οι οποίες διεξάγονται σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Εισηγητές

Ο Κούνουπας Νικόλαος σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Ο Γιάννης Λιναρδάκης: Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software , επίσης έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του e-promotion και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο Νίκος Κουκουριτάκης: είναι κάτοχος πτυχίου Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, ενώ διαθέτει και άδεια διδασκαλίας μαθημάτων της ειδικότητάς του σε Φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει συνεργαστεί με φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα ως προγραμματιστής Η/Υ, υπεύθυνος μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία στην επαγγελματική κατάρτιση και τη γενική εκπαίδευση ενηλίκων καθώς και στη διδασκαλία μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας συνεργαστεί με πληθώρα φορέων δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης (δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, ΚΕΚ, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης).

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός., τηλ. 2810-302735 & 302730,[email protected] από 09:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ