Οι μαρτυρίες οκτώ αθλητών καίνε τον προπονητή – Ο 46χρονος αρνείται τα πάντα

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλα στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ο κατηγορούμενος προπονητής φτάνει στα δικαστήρια της Νεάπολης στην Κρήτη και παίρνει το δρόμο για το γραφείο του ανακριτή.

Έχουν προηγηθεί οι δικές του εξηγήσεις  στο Μega,  μέσα από τα κρατητήρια της αστυνομίας, αλλά και εικόνες όπως αυτές που συμπυκνώνουν το περιεχόμενο των 8 καταγγελιών από αθλητές που προπονούσε…

Παιδιά ηλικίας 13 έως 20 ετών σήμερα. Επτά αγόρια και ένα κορίτσι που περιγράφουν καταστάσεις πανομοιότυπες. Με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις…

Οι περιγραφές των παιδιών στο Live News είναι ανατριχιαστικές. Η 20χρονη μας λέει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Ο 46χρονος προπονητής αρνείται τα πάντα. Μιλάει στο Live News για μια σκευωρία που στήθηκε όπως αναφέρει από ανταγωνιστές του, για να τον εξοντώσουν επαγγελματικά. Μας λέει ότι ουδέποτε παρενόχλησε κάποιο από τα παιδιά κ ουδέποτε μπήκε σε σελίδες για βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν, έλεγξαν τα κινητά μου, τα λάπτοπ, τα πάντα. Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Είναι μία παλιά μου μαθήτρια που έφυγε δυσαρεστημένη από το γυμναστήριο, γιατί είχαμε οικονομικές ανταλλαγές, τις οποίες δεν είχε εξοφλήσει τους μήνες της και έφυγε δυσαρεστημένη από εμένα, γιατί της είπα να ξοφλήσει τους μήνες της και τα λοιπά, και τώρα βρίσκεται σε σύλλογο ανταγωνιστή μου», δήλωσε ο προπονητής στο MEGA.

Όπως μας λέει, τα παιδιά έγιναν πιόνια από ορισμένους που έστησαν με προσοχή το σχέδιο, χωρίς ο ίδιος να περιμένει, να γνωρίζει και να καταλάβει το παραμικρό.

Οι εξηγήσεις του 46χρονου όμως έδειξαν να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη οργή στα οχτώ άτομα που τον κατήγγειλαν. Όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την υπόθεση που το μεσημέρι έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τα οχτώ παιδιά που τον κατήγγειλαν τόνισαν πως ήταν αδύνατον να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν από την αρχή, στους γονείς τους.

Όπως λένε οι μαθητές του 46χρονου, πολλές φορές οι παρενοχλήσεις γίνονταν ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Η υπόθεση βρίσκεται από το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή που αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη του.

«…όταν ερχόταν κάποιος σταματούσε»
Η 20χρονη πλέον πρώην μαθήτριά του «έσπασε» τη σιωπή της στο Live News και περιέγραψε όσα βίωσε στα 15 της με τον προπονητή, ο οποίος είχε αναφέρει πως η μαθήτρια είχε αποχωρήσε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η 20χρονη ξεκαθάρισε πως πλήρωνε κανονικά τα δίδακτρα της και ήταν αναμενόμενο ότι ο προπονητής θα αρνιόταν τα πάντα.

«Ότι όνειρα είχα κάνει γκρεμίστηκαν. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…», είπε αρχικά.

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά».

Η 20χρονη δήλωσε πως αποφάσισε να μιλήσει ένα χρόνο αργότερα.

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», αποκάλυψε στο MEGA η 20χρονη. «Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα "δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα"».

madata.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ