Παίκτης της Ουτρέχτης ο Βασίλης Μπάρκας

Petite Perle 300×250

Παίκτης της Ουτρέχτης για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, που παραχωρήθηκε δανεικός από τη Σέλτικ για μία σεζόν.

Παίκτης της Ουτρέχτης για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας, όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος, με τον παίκτη να φωτογραφίζεται ήδη με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο 28χρονος γκολκίπερ που έχει περάσει δύο δύσκολα χρόνια στη Σκωτία και τη Σέλτικ, αφού έχασε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, παραχωρήθηκε στους Ολλανδούς με τη μορφή δανεισμού και θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας της ομάδας μετά τον Τάσο Δουβίκα.

«Λόγω του τραυματισμού του Φαμπιάν ντε Κάιζερ και της αποχώρησης του Έρικ Οελσλέγκελ, βάλαμε στόχο να ενισχύσουμε τη θέση του τερματοφύλακα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό επιτεύχθηκε με τον Βασίλη Μπάρκα», αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης, Ζόρντι Ζουιντάμ στις δηλώσεις του και προσθέτει:


«Ο Βασίλης είναι ένας μεγάλος και αθλητικός τερματοφύλακας. Έχει καλά αντανακλαστικά, κυριαρχεί στον αέρα στην περιοχή του, στέκεται στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός και έχει φυσικό ταλέντο. Ο Βασίλης είναι επίσης έμπειρος κίπερ, ο οποίος έχει παίξει σε κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και τη Σκωτία και έχει παίξει τους πολλούς διεθνείς αγώνες με την Ελλάδα. Δίνει στην ομάδα μας απόλυτη ώθηση».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ