Μάγεψαν οι μαθητές του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου – Κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα

Petite Perle 300×250

Κατάμεστο ήταν και την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου το Ανοικτό Θέατρο.

Από νωρίς το απόγευμα γονείς και συγγενείς περίμεναν για να απολαύσουν τη μαγική βραδιά που χάρισαν οι μαθητές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου Ελένης Ξυλούρη, η οποία μετά τα δύο χρόνια πανδημίας βλέπει ξανά χαρούμενα πρόσωπα και το θεατράκι Γαζίου γεμάτο κόσμο.

Στον χαιρετισμό της η κα Ξυλούρη ευχαρίστησε τον Δήμο Μαλεβιζίου, τους δασκάλους που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία της εκδήλωσης, τους γονείς για την εμπιστοσύνη και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια συνεχάρη όλα τα παιδιά και αναφέρθηκε στην μεταστέγαση του Συλλόγου, η οποία θα έχει ολοκληρωθεί, όπως είπε, έως τον Οκτώβριο.

Τέλος η κα Ξυλούρη ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο Παιδείας, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκη Ζερβού, τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δημότη και Περιβάλλοντος, Γρηγόρη Περυσινάκη και τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μενέλαο Σκουλούδη, που έδωσαν το "παρών".

Η βραδιά ξεκίνησε περίπου στις 7:30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ.

Την έναρξη έκαναν οι μαθητές των πολεμικών τεχνών, όπου μαζί με τον προπονητή, Μιχάλη Βερερουδάκη, παρουσίασαν βασικές τεχνικές καράτε, συνδυασμένες κινήσεις και τεχνικές αυτοάμυνες και κούμιτε.

Η συνέχεια δόθηκε και στην σκηνή ανέβηκαν οι μαθήτριες της κας Άντζελας Πετραλή, όπου παρουσίασαν μουσικά κομμάτια στο αρμόνιο, ενώ ακολούθησαν οι μαθητές του κ. Θεόφιλου Πλευράκη με την κιθάρα.

Για το τέλος επιλέχθηκαν τα μουσικά κρητικά όργανα, λύρα και μαντολίνο από τους μαθητές του κ. Σταυράκακη, ενώ ακολούθησαν κρητικοί χοροί με τους μαθητές της κας Μαρίας Δαφνομήλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά κυλούσε όμορφα με τον κόσμο να παραμένει στις θέσεις του, χαρίζοντας στα παιδιά το παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ