Μετά τους Γάλλους και στην Αγγλία αδειάζουν τον Μήτρογλου: "Στις χειρότερες μεταγραφές της δεκαετίας"

Petite Perle 300×250

Μετά τους Γάλλους και στην Αγγλία "στολίζουν" τον Μήτρογλου. Θέμα "κραξίματος"  στην γαλλική ιστοσελίδα «Foot Mercato» έγινε πριν από δυο μήνες ο Κώστας Μήτρογλου, με αφορμή το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη!

«Ένα ακόμη τρομερό φιάσκο για τον Κώστα Μήτρογλου», ήταν ο τίτλος του κειμένου, στο οποίο γίνεται αναφορά στην παρουσία του στον Άρη, οπού μετακόμισε με… φιλοδοξίες μετά την Μαρσέιγ.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreenhttps://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.482.0_en.html#goog_1251066769Advertisement

Τώρα πήραν σειρά οι… Αγγλοι. Με αφορμή το ότι πλησιάζει μεταγραφική περίοδος, η ιστοσελίδα extra.ie έκανε ένα θέμα, στο οποίο παρουσίασε τις επτά χειρότερες μεταγραφές ομάδων της Premier League, την τελευταία δεκαετία.

Μεταξύ αυτών, η μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ επίσης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο Ιανουάριος είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος για να εξασφαλίσεις μια αξιόλογη υπογραφή. Απλώς ρωτήστε τη Φούλαμ. Ο λονδρέζικος σύλλογος πλήρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Έλληνα επιθετικού από τον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Ιανουάριο του 2014, στην προσπάθεια για να παραμείνει στην Premier League. Ωστόσο έπαιξε μόλις τρεις φορές με προπονητή τον Φέλιξ Μάγκατ και δεν σκόραρε ούτε μία φορά, παίζοντας τον ρόλο του (αφού δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου) στον πρώτο υποβιβασμό της Φούλαμ, έπειτα από 13 χρόνια».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ