Την επόμενη εβδομάδα οι εξελίξεις στη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων έγιναν τις τελευταίες μέρες στη Δαμάστα όσον αφορά στο αύριο της ομάδας. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει οριστική λύση σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την νέα διοίκηση.

Το σίγουρο είναι ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ. θα αποτελείται από τα υπάρχοντα άτομα ενώ φαίνεται ότι 2-3 νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν τους υπάρχοντες. Για πρόεδρος ίσως παραμείνει ο Γιώργος Πολυχρονάκης αν και ο ίδιος δεν θέλει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος θα πει και τώρα το ναι.

Δεν αποκλείεται φέτος να βοηθήσει οικονομικά και ο Αντώνης Παπαδάκης, κάτι που αν γίνει θα ανέβει το μπάτζετ σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αν δεν βοηθήσει τότε το μπάτζετ θα είναι πολύ σφιχτό, ίσως και στα περσινά επίπεδα.

Αυτό σημαίνει ότι τίθεται εν αμφιβόλω η παραμονή του πετυχημένου προπονητή Φάνη Χαλκιαδάκη αφού πέρυσι ένα πολύ μεγάλο μέρος του μπάτζετ πήγε σε αυτόν. Η προσπάθεια πάντως θα γίνει για να συνεχίσει ο προπονητής καθώς και οι 5-6 έμπειροι παίκτες που τράβηξαν πέρυσι την ομάδα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ