Αποχαιρετιστήρια γιορτή με κοκτέιλ, μουσική, συγκίνηση και ενθουσιασμό για τους μαθητές των Λυκείων Γαζίου και Κρουσώνα (φωτ.+video)

Petite Perle 300×250

Αυλαία σήμερα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και οι μαθητές των Λυκείων Γαζίου και Κρουσώνα είχαν πολλούς λόγους να το γιορτάσουν!

Το κάλεσμα της αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Χρύσας Λυρώνη Πάγκαλου και του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ανδρεά Παντερή, στους απόφοιτους μαθητές της Γ' Λυκείου, μετατράπηκε σε μια αξέχαστη βραδιά που «ξεχείλισε» από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη.

Η βραδιά που διοργανώθηκε από την κα Λυρώνη και τον κ. Παντερή με μεγάλη επιτυχία τα είχε όλα!

Μουσική, φωτορυθμικά, βεγγαλικά, κοκτέιλ και πάνω από όλα πρόσωπα λαμπερά, χαρούμενα, γεμάτα ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο.

Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Μαλεβιζίου! Σήμερα αποχαιρετούν τα σχολεία που τα φιλοξένησε τα τρία τελευταία χρόνια και μόνο καλές αναμνήσεις έχουν από αυτά.

Ανοίγουν τα φτερά τους για το επόμενο σκαλί της εκπαίδευσης, αυτό της Τριτοβάθμιας, και παίρνουν μαζί τους ευχές να πετύχουν τα όνειρά τους όποια κι αν είναι αυτά.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα, ο οποίος είπε ότι "είστε ένα σχολείο που μας κάνετε υπερήφανους εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όχι μόνο για τις επιδόσεις σας, για τις κατακτήσεις σε διαγωνισμούς και διάφορες δράσεις που συμμετέχετε, αλλά γιατί αποτελείτε ένα κόσμημα και για το ήθος αλλά για όλη την αξιοπρεπή διαδρομή σας".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Λυκειάρχης Γαζίου, Γιάννης Κωστάκης, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμο Μαλεβιζίου για όλα όσα έχει προσφέρει τονίζοντας ότι "δεχόμαστε από παντού τόσο από τους επιτηρητές όσο από την Δευτεροβάθμια συγχαρητήρια για τα πεπραγμένα μας ως Λύκειο Γαζίου και πάνω από όλα για το ήθος των παιδιών".

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, η αντοδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ανδρέας Παντερής, ο ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μενέλαος Σκουλούδης, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ, Γιάννης Μαρής, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, Νίκος Πατραμάνης, οι Λυκειάρχες Γαζίου και Κρουσώνα, Γιάννης Κωστάκης και Αντώνης Ζαχαριουδάκης, καθηγητές των δύο σχολείων και φυσικά οι μαθητές που απόλαυσαν την κάθε στιγμή και αποχαιρετούν το σχολείο γεμάτα όνειρα για το αύριο!

Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές έκατσαν μέχρι αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ και τις μουσικές επιτυχίες του dj Oρέστη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ