Πόρτα από Καραμανλή στην πρόταση της Περιφέρειας Κρήτης για νέα χάραξη του δρόμου Ηρακλείου – Αεροδρομίου Καστελλίου

Petite Perle 300×250

Συζητήθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/6 η Επίκαιρη Ερώτηση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών για τα προβλήματα της οδικής σύνδεσης του Αεροδρομίου Καστελλίου με τον ΒΟΑΚ.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, ζήτησε το Υπουργείο να κάνει αποδεκτή την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, με την οποία ζητούσε να γίνουν αλλαγές στην υφιστάμενη χάραξη του δρόμου ΒΟΑΚ – Αεροδρομίου Καστελλίου, για να μην προκληθούν βλάβες στο περιβάλλον και σε αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, καθώς και ζητήματα ασφαλείας για τους χρήστες του δρόμου. Παράλληλα, ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι η τρέχουσα πληθωριστική κρίση ανεβάζει το δυνητικό κόστος του έργου σε επίπεδα που θέτουν υπό αμφισβήτηση την ίδια την βιωσιμότητά του με την υφιστάμενη χάραξη.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής της χάραξης, επικαλούμενος τυχών καθυστερήσεις που θα προκύψουν από την ενσωμάτωση της πρότασης της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της.

Επισυνάπτεται φωτογραφία – Video μπορείτε να πάρετε από εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EXtu6caJlYM

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ