Δείτε πού θα έχουμε διακοπές ρεύματος την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από την Τρίτη και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Τρίτη 14 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Πανασσός, στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αμουργέλλες και στις περιοχές του αντλιοστασίου Αμουργελλών, των αρδευτικών Θωμαϊδη, Τερζάκη και της λιμνοδεξεμενής Αμουργελλών.

Τετάρτη 15 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Αγ.Βασίλειος.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Χάρακα στην περιοχή του ελειαουργείου του Συν/σμού και των αρδευτικών Τριανταφυλλάκη, Ευθιμίου, Θεοδωρογιανάκη, Τσιμπούκα και Χαϊτά.

Πέμπτη 16 Ιουνίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες, στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου, στην περιοχή του ανθόκηπου προς παραλία, του ξενοδοχείου Διαλυνά και των διαμερισμάτων Pallatium.

Παρασκευή 17 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Βώρροι, στην περιοχή της οικίας Παπαδάκη Μαλαματένια.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Ζαρό στην περιοχή νότια του οργανοποιείου Στεφανάκη και στο δρόμο προς Γεροντόμυλο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ