Έκαψαν με γκαζάκια τη μηχανή αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ

Petite Perle 300×250

Εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ με στόχο τη μηχανή του, εξαπέλυσαν άγνωστοι στις 03:15 τα ξημερώματα, 2 Ιουνίου στη Δυτική Αττική. Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στη μοτοσικλέτα, και έβαλαν φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα γκαζάκια εξερράγησαν και η μοτοσικλέτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο, και είδαν τις φλόγες να έχουν επεκταθεί και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αμέσως, με πυροσβεστήρες και λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ η μηχανή καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Μετά από λίγο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματός εντόπισαν υπολείμματα από τρία γκαζάκια και πλαστικό δοχείο κατά την έρευνα.

Το θύμα είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, ενώ η Κρατική Ασφάλεια έχει αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την επίθεση, ενώ δύο παρόμοιες επιθέσεις σημειώθηκαν στα Βόρεια Προάστια το προηγούμενο διάστημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ