Η ενδεκάδα της Εθνικής με αντίπαλο το Κόσοβο

Petite Perle 300×250

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με το Κόσοβο. Ο Ουρουγοανός τεχνικός προβαίνει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, τη θέση του μεγάλου άτυχου Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στα τελευταία λεπτά της προηγούμενης αναμέτρησης, επιλέγει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Επίσης, ως βασικοί αρχίζουν οι Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης, με τον Πέτρο Μάνταλο να ξεκινά από τον πάγκο για λόγους τακτικής.

Σε σύστημα 4-3-3, λοιπόν, στην εστία διατηρείται ο Βλαχοδήμος, με την αμυντική τετράδα να αποτελούν, από δεξιά προς τα αριστερά, οι ΜπάλντοκΜαυροπάνοςΧατζηδιάκος και Τσιμίκας. Ως εξάρι παραμένει ο Σιώπης, ο οποίος θα έχει μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Μπουχαλάκη και Μπακασέτα. Οι Χατζηγιοβάνης και Μασούρας πλαισιώνουν τον Παυλίδη στην επίθεση.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος , Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας ,Σιώπης, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης ,Χατζηγιοβάνης, Παυλίδης, Μασούρας.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Δουβίκας, Γούτας, Ρότα, Τζόλης, Γιακουμάκης, Μάνταλος, Γιαννούλης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ