Δράμα: Άνδρας δηλητηρίασε τον σκύλο της γειτόνισσάς του

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Με ειδικό αλλαντικό «δελέασε» το σκυλί ο άνδρας που αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Ταραχή ένιωσε μια γυναίκα σε έναν οικισμό της Δράμας, όταν βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και βρήκε νεκρό τον σκύλο της, με εμφανή ίχνη δηλητηρίασης. Αμέσως υποψιάστηκε έναν γείτονά της που είχε απειλήσει στο παρελθόν ότι θα ρίξει “φόλα” στο άτυχο ζώο.

Η γυναίκα κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Δοξάτου, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι το σκυλάκι είχε θανατωθεί με δηλητηριασμένο αλλαντικό από τον συγκεκριμένο γείτονα και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ του βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Αλλά και οι αστυνομικοί του τμήματος Δράμας, σε συνεργασία με κτηνίατρο και υπαλλήλους του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, έκαναν έρευνα και στην κατοικία ενός Έλληνα στη Δράμα και διαπίστωσαν ότι δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας για τον σκύλο του. Έτσι, τον συνέλαβαν και του επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο.

Related Articles