Φονικό στον Μυλοπόταμο: «Θόλωσα και τον σκότωσα» ανέφερε ο 44χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου

Petite Perle 300×250

«Θόλωσα και τον σκότωσα» φαίνεται να κατέθεσε στις αρχές ο 44χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον οικισμό Αργουλιό του ορεινού Μυλοποτάμου.

Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης κρατείται από τις 2:00 περίπου το μεσημέρι που ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ο 44χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον οικισμό Αργουλιό του ορεινού Μυλοποτάμου.

«Θόλωσα και τον σκότωσα» φαίνεται να κατέθεσε στις αρχές ο 44χρονος, με τον ίδιο να φτάνει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του.

Ως ανέφερε ο καθ' ομολογίαν δράστης η δολοφονία ως εφαλτήριο είχε αψιμαχία που έλαβε χώρα νωρίτερα μεταξύ θύτη και θύματος. Εκτιμάται ότι με το πέρας της απολογίας του ο 44χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της μεταγωγής του 44χρονου στον Εισαγγελέα. Δυνάμεις της ΟΠΚΕ είναι έξω από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Το φραστικό επεισόδιο που κατέληξε σε τραγωδία


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία μέλη των δύο οικογενειών φέρεται να είχαν συχνά φασαρίες ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν για διαφορές που τις χώριζαν. Το φονικό έγινε έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος, τη στιγμή που ο 22χρονος κατευθύνονταν προς το σπίτι της για να συμμετάσχει σε κοινωνική εκδήλωση, ενώ όλα φέρεται να συνέβησαν μπροστά στα μάτια του πατέρα, του αδελφού και της αδελφής του 22χρονου.

Ωστόσο, είχε προηγηθεί ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του 22χρονου και του 44χρονου σε δρόμο του χωριού, με τον 44χρονο να αποχωρεί και να επανέρχεται οπλισμένος στο σημείο λίγη ώρα αργότερα. Θολωμένος όπως φέρεται να είπε σε συγγενικά του πρόσωπα έβγαλε το όπλο του και μέσα από το αυτοκίνητό του, σημάδεψε το θύμα και το πυροβόλησε πέντε φορές πισώπλατα. Οι 3 σφαίρες βρήκαν τον άτυχο νέο στην λεκάνη, μία στην σπονδυλική στήλη και άλλη μία στο χέρι με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος, ενώ ο 44χρονος πάτησε τέρμα γκάζι και εξαφανίστηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης από τα συγγενικά του πρόσωπα, που αδυνατούσαν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν τον δικό τους άνθρωπο.

Σπαραχτικά εξάλλου είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδελφή και η χήρα του 22χρονου.

Πάντως, θύμα και δράστης που διαμένουν στο Ρέθυμνο βρέθηκαν χθες στα πατρικά τους σπίτια στο Αργουλιό που γιόρταζε ανήμερα της Πεντηκοστής.

Πηγή: Neakriti.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ