Στα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου Καρτερού ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Petite Perle 300×250

Στα εγκαίνια των σύγχρονων εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου για αθλήματα άμμου και παραλίας στον Καρτερό, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου,  παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ολοκαίνουργια εγκατάσταση που δημιούργησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Υφυπουργείο Αθλητισμού, η οποία θα φιλοξενήσει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023, αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη στις αθλητικές υποδομές της πόλης .

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, στόχος είναι να καταστεί το Ηράκλειο κορυφαίο αθλητικό κέντρο της Μεσογείου και να ενισχυθεί μεταξύ άλλων και ο αθλητικός τουρισμός, τονίζοντας παράλληλα ότι στις σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη διαθέτει το Ηράκλειο, όπως το Νέο Κλειστό στα Δύο Αοράκια, το Παγκρήτιο το οποίο αναβαθμίζεται κ.ά. , προστίθεται και το Αθλητικό Κέντρο Καρτερού, το πιο σύγχρονο κέντρο για παραθαλάσσια αθλήματα στην Ελλάδα. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για την αποπεράτωση του Αθλητικού Κέντρου Καρτερού μέσα σε λίγους μήνες και ευχήθηκε η εγκατάσταση αυτή να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, να εξελιχθεί στην καρδιά του παραθαλάσσιου αθλητισμού τόσο στην Κρήτη όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλές ακόμα μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον.   

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ