Βόλος: 7χρονος βρέθηκε να κοιμάται μόνος του σε παγκάκι – Τι συνέβη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το παιδί βλέποντας την κινητοποίηση των αρχών πανικοβλήθηκε και στην αρχή δεν μιλούσε

Συναγερμός σήμανε στον Βόλο για ανήλικο αγόρι 7 ετών, το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης να κοιμάται σε παγκάκι στα Παλιά.

Πολίτης όταν είδε το παιδί στο παγκάκι κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το παιδί φαινόταν να βρίσκεται στον δρόμο για κάποιο λόγο, να είχε εγκαταλειφθεί και να χρειαζόταν βοήθεια.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για φύλαξη με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου να διερευνά την υπόθεση.

Τι συνέβη

Το παιδί βλέποντας την κινητοποίηση των αρχών πανικοβλήθηκε και στην αρχή δεν μιλούσε. Στη συνέχεια όμως είπε στους αστυνομικούς πως είναι από τους Σοφάδες και βρίσκεται με την οικογένειά του στον Βόλο. Ενημέρωσε για τα ονόματα των γονιών του και είπε πως θα πήγαιναν στο Νοσοκομείο για επίσκεψη σε οικείο πρόσωπο, όταν εκείνος προτίμησε να μην ακολουθήσει την οικογένεια και να κάνει βόλτα.

Οι πληροφορίες που έδωσε το παιδί επιβεβαιώθηκαν από τους συγγενείς του, αφού η Αστυνομία ήρθε σε επαφή με το οικογενειακό περιβάλλον και συγγενικό πρόσωπο αναμενόταν χθες να παραλάβει το παιδί.

Η οικογένεια ενημέρωσε την Αστυνομία πως επισκέφτηκε τον Βόλο από τον καταυλισμό Ρομά στους Σοφάδες λόγω υποχρεώσεων. Ηταν από προχθές στον Βόλο με φορτηγάκι. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την έρευνα και σχηματίζει δικογραφία.

Related Articles