Εσπερίδα για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Εσπερίδα με τίτλο «Μικρό-μεσαία επιχειρηματικότητα, προβλήματα, κοινωνία, προοπτικές – κατάθεση προτάσεων για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και την έξοδο από την κρίση» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 22 Ιουνίου, στις 18:30, στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την εσπερίδα διοργανώνει η Ομάδα Εργασίας Μικρό-Μεσαίας Επιχειρηματικότητας, Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και Εξωστρέφειας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ομιλητές θα είναι:

• Νίκος Σκορίνης, συγγραφέας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

• Αριστέα Ξυλούρη, οικονομολόγος, μέλος ΣΤΑ Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

• Μανόλης Αλιφιεράκης, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου

• Μανόλης Κουμαντάκης, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

• Τάκης Κορκολής, υπεύθυνος Ανάπτυξης Ινστιτούτο ΕΝΑ, πρώην ΓΓ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα για θέματα οικονομίας και ανάπτυξης

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Gian Andrea Garancini, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τοποθετήσεις θα γίνουν από εκπροσώπους παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι βουλευτές Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης (αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων), Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Οι εργασίες της εσπερίδας θα μεταδοθούν ζωντανά στη σελίδα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο facebook: https://facebook.com/syrizairakleiou

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ