Λακωνία: Ζευγάρι εξαπάτησε γυναίκα με ψεύτικο Power Pass

Petite Perle 300×250

Στόχος μιας νέας μορφής απάτης με την υποτιθέμενη επιστροφή χρημάτων με τη μορφή του Power Pass, πριν καλά- καλά ανοίξει η σχετική πλατφόρμα έγινε μια 36χρονη που κατοικεί σε χωριό του Ταϋγέτου στη Λακωνία, η οποία πίστεψε ότι αυτός που της την υποσχέθηκε ήταν πράγματι… λογιστής!

Ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στις 28 Μαΐου, την διαβεβαίωσε ότι δικαιούται 600 ευρώ από την αποζημίωση ειδικού σκοπού και της ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς εισόδου στον τραπεζικό της λογαριασμό, με το πρόσχημα ότι θα της μετέφερε ηλεκτρονικά τα χρήματα. Όμως, ο "μαϊμού" λογιστής κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να αποσπάσει διαδοχικά από τον λογαριασμό της 36χρονης 170 και 740 ευρώ και να τα μεταφέρει σε άλλους.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας, διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς ενός 34χρονου Έλληνα από τον Ωρωπό και μιας 25χρονης Αλβανίδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Πηγή: protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ