Στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Άννα Ντουντουνάκη

Petite Perle 300×250

Με χρόνο 59:13 η Άννα Ντουντουνάκη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά των 100 μέτρων πεταλούδα και το απόγευμα θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης!

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης, στα 100 μέτρα πεταλούδα, πανηγυρίζει η Άννα Ντουντουνάκη!

Έναν χρόνο μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην ίδια πισίνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που ανήκει στην Team Future της Bwin, αγωνίστηκε στην 4η προκριματική σειρά και έκανε χρόνο 59:13, τερματίζοντας 5η και στο σύνολο 14η. Προκρίθηκε, έτσι, στις 16 καλύτερες του κόσμου και το απόγευμα θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό. Σίγουρα, πάντως, θα χρειαστεί -και μπορεί να κάνει- καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Μάρκος έκανε ποδαρικό για τα ελληνικά χρώματα στα 400μ. ελεύθερο. Αγωνίστηκε στην 3η προκριματική σειρά, αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό, κάτι, άλλωστε, εξαιρετικά δύσκολο. Ο 20χρονος που έκανε ντεμπούτο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τερμάτισε 4ος στη σειρά του σε χρόνο 3:49.93, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (3:49.22), που τον έφερε στο σύνολο στη 17η θέση. Ντεμπούτο σε Παγκόσμιο έκανε και ο Στέργιος Μπίλας, ο οποίος αγωνίστηκε στα προκριματικά των 50 μέτρων πεταλούδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγάλη έκπληξη έγινε με τον αποκλεισμό του «χρυσού» Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, Αυστραλού Μακ Χόρτον, ο οποίος έμεινε στο σύνολο 9ος με 3:46.57, δέκα εκατοστά πίσω από τον Ιταλό Ντε Τούλιο (3:46.47), που πήρε το τελευταίο εισιτήριο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ